Hekimhan Anadolu Lisesi

WEB https://hekimhananadolu.meb.k12.tr
Adres : TURGUT ÖZAL MAH. TURGUT ÖZAL CAD. NO16 HEKİMHAN / MALATYA
VİZYON : Bulunduğu ortamda milli değerlere sahip çıkan, başarılarıyla örnek olabilecek öğrenci kitlesi yetiştirebilen model bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilkeleri, Anayasa ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hareket eden, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen, aktif öğrenme yöntem ve tekniklerini kullanan; öğrencilerini yüksek öğrenim kurumlarına hazırlayan ve onları topluma aktif uyum sağlayan, mutlu, üretken, çağdaş, sosyal- kültürel- bilimsel alanlarda çalışmalar yapan, kendine güvenen kişiler olarak yetiştiren; ülke sporuna yetenekli sporcular kazandıran ve onların uluslararası yarışmalara katılarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlayan, okul sporlarının gelişmesine destek veren, diğer spor kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde çalışan, dünya normlarında bir kurum olabilmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal(Tam gün)
Saatler : Sabah: 08:30 - 12:30 Öğlen: 13:20 - 15:40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İl merkezinden ilçemize her saat araba bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun il merkezine uzaklığı 80 Kilometredir. ilçe merkezine uzaklığı ise 300 metredir.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzun 2016-2017 kontenjanı 102´dir. 2017-2018 kontenjanı ise 68´dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuzun TEOG taban puanı 200, tavan puanı ise 430´dur
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda her yıl satranç, futbol, voleybol ve basketbol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :